O NAMA

AQUA Promet

Lider u Pomoravlju

Kompanija Aqua Promet DOO jedna je od vodećih u distribuciji kupatilske opreme, kao i vodovodnog i kanalizacinog materijala u centralnoj Srbiji. Osnovana je 2002. godine i u skladu sa potrebama potrošača
ubrzo ostvaruje sopstvenu viziju izgradnje savremenog prodajnog, izložbenog i skladišnog prostora, koji se danas prostire na više hiljada kvadrata. 

 
Budućnost kupatila

Kvalitet koji traje

Brend LINNI godinama unazad postoji na tržištu i opravdano je dokazao svoj kvalitet po prihvatljivim cenama. Potrudili smo se da vremenom postepeno izgrađujemo brend koji će zadovoljiti očekivanja naših kupaca i kome će se uvek vraćati. Asortiman LINNI obuhvata veliki izbor baterija, sanitarije, kupatilskog nameštaja, paravane, tuš kabine i tuš kade. 

Na teritoriji cele Srbije

Prodajna mreža

Kroz razvijenu veleprodajnu mrežu na teritoriji cele Srbije, uspeli smo da održimo konstantan kvalitet i pružimo najbolju uslugu. Naša saradnja sa mnogim građevinskim firmama iznedrila je na desetine zadivljujućih građevinskih projekata. Odličnu saradnju na obostrano zadovoljstvo ostvarili smo i sa velikim brojem institucija od javnog značaja.

TRAŽITE POSAO?

KARIJERA

Pridružite se timu najuspešnijih! Ako želite da koračate napred u društvu najboljih u svojoj branši, učinite prvi korak. Konkurišite za posao u našoj kompaniji. Znanje, veština, želja za usavršavanjem, kao i strast su ono što je potrebno za uspeh u poslu kao što je naš.

preko 0
godina u poslu
preko 0
Proizvoda
0 +
Zadovoljnih klijenata
0
Prodajnih objekata
Konstantan kvalitet

Priznanja i sertifikati

Uspeh naše kompanije se zasniva na kvalitetu, na stalnom usavrsavanju osoblja kao i konstantnom praćenju trendova. Kvalitetno i odgovorno vođenje poslovanja dokazuje veliki broj sertifikata koji potvrđuju da smo na dobrom putu, te da treba da nastavimo u istom smeru postavljajući nove i više ciljeve.