Brend LINNI

Brend linni

Brend LINNI godinama unazad postoji na tržištu i opravdano je dokazao svoj kvalitet po prihvatljivim cenama. Potrudili smo se da vremenom postepeno izgrađujemo brend koji će zadovoljiti očekivanja naših kupaca i kome će se uvek vraćati. Sa potpisom LINNI brenda možete pronaći veliki izbor baterija, sanitarije, kupatilskog nameštaja, paravana, tuš kabina, tuš kada i galanterije. Velika ponuda proizvoda modernog dizajna, boja i kvalitetna izrada učiniće Vaš prostor upečatljivim. 

LINNI Baterije

Nije svejedno kakve baterije imate u svom kupatilu. Baterije su detalj koji pored svoje funkcionalnosti, upotpunjuje estetski utisak a LINNI brend je postavio najviše standarde. Savremeni italijanski dizajn i kvalitetna izrada, zadovoljiće ukus i najzahtevnijih kupaca.

 

LINNI Sanitarija

Sklop vrhunskog kvaliteta i elegancije naše sanitarije sinonim su za moderna kupatila. Potrudili smo se da svojim kupcima ponudimo najfunkcionalnija rešenja za opremanje kupatila.

LINNI tuš kabine i tuš kade

LINNI moderno dizajnirane tuš kabine izgledaju elegantno i mogu se uklopiti u svaki enterijer kupatila bez obzira na stil u kome je ono uređeno. Opremite kupatilo u skladu sa Vašim navikama i potrebama kako biste se osećali ugodno i prijatno.

LINNI paravani

Paravani se najčešće koriste tamo gde nema prostora ili potrebe za vratima na tuš kabini. Jednostavni za ugradnju i laki za održavanje. LINNI paravani garantuju laku montažu i dugotrajan kvalitet.

LINNI kupatilski nameštaj

Kupatilski nameštaj izrađen od medijapana prve klase i ugrađenim soft close mehanizmom za više linija nameštaja LINNI. Inovativna dizajnerska rešenja omogućavaju jednostavnu montažu kao i lako i meko otvaranje fioka.

LINNI galanterija

Ukoliko želite kvalitetnu galanteriju za Vaše kupatilo koja će se lepo uklopiti u moderan prostor, galanterija LINNI je pravi izbor. Pažljivo birani materijali, moderan dizajn i jednostavna montaža, prednosti su ove galanterije. Otkrijte kako da svoje kupatilo učinite boljim prostorom i napravite pravi izbor.