Naša priča

Kompanija Aqua Promet DOO jedna je od vodećih u distribuciji kupatilske opreme, kao i vodovodnog i kanalizacinog materijala u centralnoj Srbiji. Osnovana je 2002. godine i u skladu sa potrebama potrošača ubrzo ostvaruje sopstvenu viziju izgradnje savremenog prodajnog, izložbenog i skladišnog prostora, koji se danas prostire na više hiljada kvadrata.

Praćenjem svih standarda izgrađeni su magacinski prostori površine preko 5500m2. Sa jedne strane klasični magacinski prostor koji obuhvata 2000m2 i regalni magacinski prostor koji obuhvata 3500m2. Magacin je jedan od najvažnijih organizaciono-logističkih segmenata u procesu skladištenja, odnosno čuvanja i transporta robe.

Naša kompanija je postala prepoznatljiva na tržištu u oblasti prodaje tuš kabina, kada, sanitarija, keramičkih pločica, poliranih granita, staklenih mozaika, baterija, usponskih tuševa, ogledala, galanterije, bojlera, sudopera, kupatilskog nameštaja i ostale prateće opreme za kupatila, od podova i zidova, kako za domaćinstva, kuće i stambenih jedinica, tako i poslovnih prostora. Kod nas možete pronaći sve što je potrebno za Vaše kupatilo, od hidroizolacije do dekoracije, uz kvalitetne informacije, kao i kompletnu uslugu.


Kroz razvijenu veleprodajnu mrežu na teritoriji čitave Srbije, kao i sopstveni prodajni salon u Jagodini, plasiramo brend Linni. Asortiman robe zasniva se na proizvodima kako domaće proizvodnje, tako i bogatog uvoznog asortimana kao što su Zorka keramika, Keramika Kanjiža, Toza Marković, Emil, Argenta, Paradyz, Stargres, Bien, Conskie, Grohe, Armal, Geberit, Metalac, Ariston, Gorenje, Villeroy & boch, Roca, Fayans, Vidima, Polyagram, Kolpa san, Sika, Mapei, Sumoto, Pedrolo, NovoTerm i mnogi drugi.

Naš salon Vam daje mogućnost da ocenite kompletne ambijente, birane sa posebnom pažnjom, ne bi li pronašli svoju oazu mira i potpunog opuštanja. Salon karakteriše najveći broj izloženih komada vrhunske opreme za kupatilo i kuhinju. Okupili smo najveće svetske trendove i omogućili širok izbor modela keramičkih i granitnih pločica pravo iz Italije, Španije i Turske. Cilj nam je da baš kod nas pronađete inspiraciju za svoj dom ili bilo koji prostor.

Od prvog dana poslovanja, osnovne vrednosti kompanije jesu puno poštovanje klijenata i dobavljača, pružanje pomoći klijentima korisnim savetima, kao i poštovanje dogovorenih rokova i kvalitetan servis. Uspeh se zasniva na kvalitetu, na stalnom usavršavanju tehnologije i modernizacije procesa proizvodnje i distribucije, na dizajnu koji postavlja najsavremenije trendove. Dugogodišnjom tradicijom koja je iza nas, stalnim usavršavanjem, pružanjem najbolje usluge i asistencije prilikom odabira svakog elementa obezbedili smo Vam partnera na koga se možete osloniti i koji će za Vas uvek biti tu, pri svakoj odluci. U okviru kompanije nalaze se sektori komercijalnog poslovanja (uvoz, veleprodaja, maloprodaja, skladištenje), računovodstva, marketinga, it-a, transporta. Aqua Promet DOO gradi svoj razvoj i unapređuje zadovoljstvo i motivaciju korisnika i svih zaposlenih ispunjavanjem svojih strateških ciljeva:
-jedinstvenost po kvalitetu artikala, uz stalno širenje ponude
-stalno povećavanje korisnika ispunjavanjem njihovih zahteva i očekivanja
-dosledna kontrola proizvoda
-neprekidno ulaganje u razvoj i unapređivanje tehničke opremljenosti
-stručno osposobljavanje zaposlenih i povećavanje njihove kreativnosti i inicijative
-stvaranje, održavanje i unapređivanje korektnih partnerskih odnosa

Naša kompanija poseduje najviše boniteta, koju daju nezavisni revizori i komercijalne banke. Ulažemo kako bi osigurali da ostanemo lideri u znanju, inovacijama i zadovoljstvu potrošača. Trud i rad prepoznati su od strane velikog broja ljudi i poslovnih partnera čija priznanja i pohvale potvrđuju da smo na dobrom putu, te da treba nastaviti u istom smeru, postavljajući nove i više ciljeve kao i do sada.