Veleprodaja aqua promet

Kroz razvijenu veleprodajnu mrežu na teritoriji cele Srbije, uspeli smo da održimo konstantan kvalitet i pružimo najbolju uslugu. Naša saradnja sa mnogim građevinskim firmama iznedrila je na desetine zadivljujućih građevinskih projekata. Odličnu saradnju na obostrano zadovoljstvo ostvarili smo i sa velikim brojem institucija od javnog značaja.
Naša kompanija se bavi uvozom i distribucjom kupatilske opreme šrom Srbije, od keramike do vodovodnog materijala. U našem asortimanu možete pronaći baterije, rezervne delove za baterije, kupatilsku galanteriju, tuš kabine, tuš kade, kade, tuš paravane i tuš vrata, sanitariju, keramiku, ventile, sifone i ostalu prateću opremu.

Naši veleprodajni kupci imaju stabilnog partnera u prodaji koji omogućuje tržišnu prednost jer uvek mogu da obezbede posebnu ponudu za svoje kupce. Naše proizvode možete naći skoro u svim većim i manjim gradovima u Srbiji. Sa ponosom ističemo i značaj saradnje na mnogim projektima. 20 godina gradimo partnerstvo i stvaramo poslovne, javne i stambene objekte da traju. Projekata je puno, a možda je baš Vaš sledeći. Stvorili smo poverenje i partnerski odnos sa našim distributerima i kupcima što predstavlja čvrstu osnovu za dalji rad i razvoj i motivaciju da uvek budemo drugačiji i bolji.

Našu veleprodajnu mrežu čini više od 1000 pravnih lica u Srbiji sa kojima sarađujemo duži niz godina. Takođe pratimo i mnoge građevinske firme sa opremom za kupatila. Možemo slobodno reći da nakon dugogodišnjeg iskustva u prodaji, možemo da Vam ponudimo kvalitetne proizvode po pristupačnim cenama. Ono po čemu smo prepoznatljivi jeste moderan dizajn naših proizvoda koji zadovoljavaju i potrebe najzahtevnijih kupaca.

Pozivamo Vas da pogledate naš asortiman i pošaljete upit kolegama, ili nas kontaktirajte na kontakt telefon veleprodaje i u kratkom roku, možemo ostvariti dobru i uspešnu saradnju.

Naši poslovni partneri su naši prijatelji!