Proširenje salona

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da posetite prošireni salon Aqua Prometa. Dobro došli u dodatnih 800m2, a ukupno 1700m2 našeg salona  koji je  podeljen u nekoliko celina.
Odmah na ulazu sacekaće Vas deo salona sa keramikom, ogroman izbor pre svega uvoznih pločica a potom i pločica domaćih proizvođača, stvoriće Vam utisak luksuza.

U levom delu salona smestili smo  baterije, sanitariju, galanteriju, vododovodni materijal, fiting, bojlere kao i pumpe. Sa prizemlja salona pogledom na gore primetićete galeriju, tačnije vidljivi deo sprata gde su smeštene kabine, kade i kupatilski nameštaj. Potrudili smo se da napravimo najlepše ambijente kako bismo vam olakšali i dali nove ideje. Sigurni smo da je baš ovde i jedan detalj koji se ne može često videti, a to je viseća platforma na kojoj se nalazi naš najluksuzniji ambijent.

Celokupan utisak interesantnijim stvoriće obilje zelenila koje našem salonu daje neophodnu iskru prijatne topline.

Naš cilj  je da se uverimo da naši kupci odlaze srećni i da naše svakodnevne operacije teku dovoljno glatko da možemo ostvarivati naš zadatak a to je besprekorna usluga i zadoljan posetilac Aqua Prometa.