Kupatilski nameštaj

Sad je dosta! Vrata vam padaju iz šarki, prostor na policama više nije adekvatan i prilično ste sigurni da je vaš nameštaj sa kraja prošlog veka, boja se ljušti, drvo je trulo.
Bez obzira da li tražite tradicionalan ili moderan kupatilski nameštaj, mi ćemo vam ponuditi komad koji najbolje odgovara vašem kupatilu. Jedna od najvažnijih stvari koju treba uzeti u obzir pri izboru nameštaja za kupatilo je koliko prostora imate za dodatni nameštaj.

Možda se ne smatra uvek osnovnim predmetom u prostoriji, ali nameštaj za kupatilo je od suštinskog značaja za kompletiranje i uređenje vašeg kupatila. Prostor za odlaganje se često zanemaruje kada planirate kupatilo, ali ga svakako vredi imati ako želite da napravite lepo okruženje. Hajde da pogledamo neke osvežavajuće načine uz koje možete dobiti više prostora za skladištenje i stil svom kupatilu koristeći nameštaj!

Da li ste ikada videli nameštaj kako bukvalno visi sa zida u kupatilu?

Ove cool opcije postoje godinama, ali sa nedavnim poboljšanjima i stila i dizajna, moderni zidni nameštaj za kupatilo je zaista skočio napred u 21. vek čineći ga jednim od najpopularnijih stilova nameštaja za kupatila. Za male prostore u kupatilu, konzolni elementi su idealni jer daju izgled više prostora. Za porodična kupatila možda ćete želeti da izaberete vertikalu koja može da bude i prostor za osnovne stvari cele porodice. Ako želite da zaista maksimalno iskoristite prostor, ugaone toaletne jedinice su neverovatno praktične, one nude vrhunsko rešenje za uštedu prostora.

Dodavanje ormarića za kupatilo u vaš prostor je dobro rešenje za nameštaj bez obzira na veličinu vašeg kupatila. Ovi ormari su okačeni na zid tako da ne zauzimaju nikakav prostor. Pored toga, obezbediće vam mesto za odlaganje osnovnih toaletnih potrepština pri ruci. Ogledalo je neizostavan deo svakog kupatila i treba ga postaviti na lako dostupnom mestu. Lepo dizajnirano ogledalo ce se odlično uklopito sa modernim kupatilom. Ogledala sa grejačina koja čiste maglu nude vrhunsku praktičnost kupatila. Ako želite da maksimalno iskoristite prostor za skladištenje, razmislite o ugradnji zidnog ormarića za ogledalo. Današnji dizajni su predivno elegantni i dolaze u niz oblika, veličina i stilova kako bi upotpunili sve dizajne kupatila. Ormari sa ogledalom su takođe fantastičan način da se stvori iluzija prostranosti u kupatilu.Dizajnerski nameštaj za kupatilo, niverzum čula, gde je svaki detalj važan. Trend otvorenih polica dobija na zamahu u domenu dizajna enterijera, a kupatila nisu izuzeta. Umesto da zatvorite zidni prostor sa ormarićima na šarkama, postavljanje polica je odličan način da vaše kupatilo bude otvoreno i prozračno. Takođe možete koristiti otvorene police da pokažete sve luksuzne proizvode za kupanje ili elegantne dodatke.

Danas više nego ikada ranije, naša kupatila postaju lično utočište koje pruža oazu za trenutke opuštanja i oporavka. Naši specifični proizvodi su osmišljeni da postignu harmoniju, svaki proizvod obuhvata našu osnovnu filozofiju brenda i dobro će vam služiti dugi niz godina.

Dobrodošli ste u naš salon, pogledajte kako smo mi to uradili u našim ambijentima. Naš tim će vam na najbolji mogući način izaći u susret, ponudićemo vam i ideje, a i rešenja