Lavaboi za frizerske salone

Frizerski lavaboi

Frizerski lavaboi  za pranje kose su važni  u svakom salonu. Ako ih nemate, biće neprijatnih situacija za vas, vaš tim i vaše klijente. Da biste izbegli bilo kakvu nezgodnu situaciju razmislite o tome da imate bar jedan lavabo za ispiranje kose. Ovaj tip samostalnog lavaboa je dizajniran je za frizere koji traže visokokvalitetnu opremu za zdravlje i lepotu koja se može dodati ili prilagoditi njihovim potrebama. 

Takođe možete nabaviti više frizerskih lavaboa, posebno ako imate konstantnu gužvu u salonu. Samo budite sigurni da ih kupite od kredibilnog proizvođača i dobavljača frizerskih lavaboa tako da možete dobiti visokokvalitetne i izdržljive proizvode koji će vam pomoći da uspete u nameri da vaši klijenti izlaze zadovoljni iz salona.

Posedovanje prenosivog  frizerskog lavaboa za pranje kose može biti prednost, jer eliminiše potrebu da kupci ustanu iz stolice da bi prošetali sve do lavaboa i isprali kosu. Sve što treba da uradite je da ga odvezete do mesta gde klijent vec sedi. Prenosivi frizerski lavaboi za kosu imaju mehanizam za nagib, tako da ih možete lako podesiti kako biste omogućili vašem kupcu da udobno leži na leđima i da im kosu isperu bez nereda. Frizerski lavaboi mogu se postaviti u jednom delu ili uglu vašeg salona bez potrebe za ugradnjom vodovoda, što ih čini isplativim i praktičnim kada vam je odmah potreban drugi lavabo.

Frizerski lavabo može biti od suštinskog značaja za održavanje čistoće vašeg salona. Omogućava vam da odmah operete ruke, jer se može postaviti u blizini ili pored vas. Ako je vaše pravo kupatilo zauzeto i neko treba da opere ruke, lako će to učiniti u tom samostalnom umivaoniku. Frizerski lavaboi se mogu prilagoditi da ispuštaju toplu i hladnu vodu, kao i da uključuju ormariće za odlaganje u kojima možete držati peškire, šampone i druge važne stvari koje vam moraju biti na dohvat ruke.

Potrudite se da održite kvalitet usluga u vašem frizerskom salonu, presudno da progres sopstvenog biznisa. 

Praktičnost

lavabo frizerski salon