Lavaboi

Uvek smo u potrazi za jedinstvenim izgledima svakodnevnih predmeta, bilo da se radi o osvetljenju, stilu ormara, itd. Jedan deo dizajna vašeg doma koji se često zanemaruje su umivaonici! Lako je odabrati standardni keramički zidni lavabo, ali u stvarnosti postoje beskrajne mogućnosti da vaše kupatilo učinite jedinstvenim. Od odabira postolja ili lavaboa, do nečega montiranog na zid. Danas govorimo o prednostima i nedostacima naših omiljenih opcija.
Prvo, hajde da pričamo o umivaonicima na postolju. Obično se umivaonik na postolju bira za malo kupatilo. Očigledna mana ovog stila lavaboa je što ne nude skladište ispod i jedva da ima prostora na radnoj površini! Međutim, kada se urade kako treba, mogu izgledati neverovatno!
Naš savet je da se držite jednostavnijih opcija i pobrinite se da dodate skladište na drugi način, kao što je dodatni komad nameštaja ili ormarić za kozmetiku. Nadgradni lavaboi su jako popularni, pre svega postoji mnogo oblika dezena i materijala od kojih mogu biti izrađeni. Matrijali od kojih su najčešće napravljeni su keramika, kerok, staklo, kamen. Ovakav lavabo učiniće vaše kupatilo modrenim i avangardnim , a ujedno će pružiti neophodnu praktičnost i lako’u korišćenja i održavanja.

Konzolni lavaboi

Sledeći na listi su konzolni lavaboi! Oni su slični lavabou na postolju po tome što ne nude ugrađeno skladište. Međutim, dobra stvar je što često ima malo više prostora na radnoj površini, plus ispod ima mesta za korpu.

Na kraju, hajde da razgovaramo o podrgradnim lavaboima. Ovo je definitivno najčešće korišćeni stil lavaboa i to sa dobrim razlogom! Jednostavni su, laki za čišćenje i dobro se uklapaju u ormariće po meri.

Mi smo Vam dali ideje koje ćete Vi iskoristiti na način da vam olakša življenje u vašem domu. Svaki od ovih stilova možete pronaći u salonu Aqua Prometa, naš stručni tim će se potruditi da vam na najbolji našin da smernice.

Aqua Promet, uvek na strani kupca.