9 modernih ideja za uređenje kupatila u 2021-oj godini

Kupatilo izgleda umorno? Budite inspirisani! Otkrijte naših 9 modernih ideja o kupatilu za 2021. godinu.

Iako je pandemija Korona virusa stavila na čekanje mnoge naše najbolje postavljene planove, preuređivanje kupatila se pokazalo popularnijim nego ikad. U kojoj god situaciji da se nađete, to Vas ne sme sprečiti da sanjate o velikom kada je reč o sledećem renoviranju kupatila. Dakle, da bismo Vam pomogli u postizanju pobeda, osmislili smo ovih 9 modernih ideja za kupatila u godini koja je pred nama. Koja ideja se Vama najviše dopada?

1. Monohromna umetnost (slika u jednoj boji)
Monohromne šeme boja ostaju neverovatno popularne i nije teško razumeti zašto ovakva kupatila sa belom kadom, elegantnim lavaboom od keroka i ogledalom sa velikim dimenzijama ostaju uvek u trendu. Obične bele pločice, ili u boji slonove kosti, sa belom ili sivom fugom, i nezaobilaznim kamenom u beloj ili sivoj varijanti daju kupatilu suptilan osećaj.


2. U trendu i pristupačni
Ovakva kupatila su inspirativna i pristupačna, i kada se lepo ukombinuju izgledaju zapanjujuće. Odgovarajući komplet nameštaja izrađen od kombinacije drveta i medijapana nudi jednostavan moderan stil bez probijanja budžeta. Zidne pločice u imitaciji drveta omogućavaju da se pod čini neprekinutim. Idealna za vikendice i odmarališta. Trend kupatila koji nas podseća na naša putovanja i avanture.

 

3. Hotel šik

Iako noćenje u hotelu možda nije u rasporedu za mnoge od nas, zašto ne biste preneli taj vrhunski hotelski stil u svoj dom?Ništa ne govori o modernom više od luksuzne kupke. Ugradne ploče sa nadgradnim četvrtastim lavaboom i samostojećim baterijama. Zidovi toaleta nude čist, minimalistički izgled, istovremeno štedeći prostor.


4. Konkretni planovi
Iako malo previše brutalan za ukuse nekih ljudi, za urbani, betonski izgled svakako vredi razmisliti.
Za malo industrijskog osećaja, centralno mesto ovog prelepo modernog kupatila je kada u tamnoj boji. Efekat betona stvaraju i heksagon pločice u sivoj boji i u kombinaciji zajedno daju jednu smelu izjavu.  U međuvremenu, možete samo dodati veliko ogledalo jer pomaže da se poboljša osećaj svetlosti i prostora.


5. Stajling sredinom veka
Još uvek ste „gladni“ modernih ideja o kupatilu? Šta kažete na neki elegantan stajling iz sredine veka?
Manja okrugla ili četvrtasta ogledala, samostojeće ovalne kade i samostojeće baterije. Poseban šik vazduh ovakvim kupatilima daju pločice sa imitacijom cigli u raznim bež, narandžastim, braon tonovima.


6. Kupatilo u boji
Koristeći prostor na kreativan način, ovo kupatilo važi za jednu od naših najboljih savremenih ideja za kupatilo. Samostojeća kada, samostojeći luksuzan lavabo.  Pločice u plavo-belim bojama i nezaobilazan detalj je ogledalo sa Led rasvetom.
Da li se slažete?


7.  Neka sve bude u znaku glamura
Za one koji vole glamurozan  izgled i osećaj, odabir pravog mozaika za Vaše kupatilo i stvoriće glamurozan izbor. Možete izabrati tamniji, svetliji, sa više različitih boja ili jednobojni, sigurno nećete pogrešiti. Uostalom kažu da slika govori više od hiljadu reči…

 


8. Kupatilo za dvoje
Jedna od najpopularnijih savremenih ideja o kupatilu u poslednje vreme bila je dvostruki umivaonik, omogućavajući da dvoje ljudi istovremeno obavljaju svoje dnevne rutine. Ovo kupatilo odlikuje se urbano-šik izgledom, a ukoliko još izaberete i zidni dizajn ostaviće Vam podni prostor lakim za održavanjem. Najveći pečat svakako stavljaju granitne pločice većih formata i različih dezena.


9. Prirodni elementi (takozvani japandi stil enterijera)
Kombinujući organske dodire poput rustikalnih završnih obloga i mekih zakrivljenih oblika, ovaj savremeni izgled pravi je protivotrov za zamke savremenog života. Obične, bele pločice u uzorku cigle sa crnom fugom u delu elegantne crne tuš stene i rustične crne baterije. Sa podnim pločicama sa efektom drveta, prostor predstavlja prirodan izgled, dok drugi drveni elementi, poput stolice daju toplinu.


Mnoštvo je svežih modernih ideja za kupatilo, pa zašto nas ne biste posetili i pogledali dalje sve inspirativne ambijente u našem salonu?! Odlično mesto za uređenje ili renoviranje kupatila.