WC šolje za mala kupatila

Vaše kupatilo možda nije najglamurozniji prostor u Vašem domu, ali uz pomoć profesionalaca od poverenja – može biti! Kupatila imaju mnoštvo faktora koji mogu ostati neprimećeni tokom preuređenja, ali uz pomoć našeg stručnog tima, možete otkriti kupatilo svojih snova!

Toalet bez vidljivog vodokotlića će vizuelno i fizički osloboditi prostor u Vašem malom kupatilu! Ovaj takozvani ugradni vodokotlić kod koga je vidljiva jedna tipka, praktikuje se ugradnja pre završnih radova, a ako se ipak naknadno ugrađuje onda se mehanizam vodokotlića ubacuje u predgradnu kutiju. Toaleti bez vidljivog vodokotlića  štede prostor i dodaju estetsku vrednost Vašem kupatilu, takođe štede vodu!

Uz ugradni vodoktlić, razume se, mora biti i ugradna WC šolja, takozvana konzolna, mnoštvo modela ovakvih šolja oslobodiće neophodan prostor u malom kupatilu i vizuelno ga uvećati.

Različiti oblici konzolnih wc šolja podmiriće svačiji ukus, minimalistički čisti oblici za one najprefinjenijeg ukusa pa sve do neobičnih i jedinstvenih i neobičnih oblika za sve one koji žele da budu drugačiji.

Dizajn wc solja je u trendu više nego ikada, sada imamo konzolne wc šolje u različitim bojama, od mirnih bež nijansi pa sve do hromiranih koje bi se uklopile u industrijski dizajn.

Konzolne wc solje su definitno najbolji izbor ako imate malo kupatilo.

Materijal konzolnih wc solja je keramika , a njihova nosivost je do neverovatnih 400kg.

Kao što smo pomenuli u prvom pasusu, naš tim pomoćiće Vam da od Vašeg malog kupatila napravite prostor za časopise i naslovne strane.