Tuš kabine

Da li ste u potrazi za novom tuš kabinom?
Bilo da renovirate kupatilo i pravite novi raspored u kupatilu za novu tuš kabinu, ili samo nadograđujete postojeće, ključno je napraviti pravi izbor. Shvatićete vrlo brzo da je izbor ogroman ali sigurni smo da ćete uz našu pomoć pronaći nešto po vašem ukusu.
Koji dizajn birate? Koliko prostora u kupatilu imate? Koju završnu obradu treba izabrati? Zadatak izbora vaše nove tuš kabine ne mora da bude izuzetno težak. Zato smo napravili ovaj vodič za kupce tuš kabina kako bismo vam pomogli da odluka bude laka i bez stresa od početka do kraja! Pokazaćemo vam kako da počnete kupovinu i šta treba da tražite pri novoj kupovini.
Ako još uvek niste sigurni, ne paničite. Pripremili smo sjajan odeljak sa čestim pitanjima koji će vam biti od koristi.

tus kabine Jagodina

Dimenzije
Ispravno merenje je ključno za izbor ispravnih vrata tuš kabine. Pogrešite li, neizbežno ćete imati problema kada ih kupite. Poslednja stvar koju želite je da vaša nova kabina stigne, a zatim otkrijete da je pogrešne veličine! Umesto nagađanja, koristite šnajderski metar koji će vam dati najtačnije mere. Obavezno navedite širinu, dubinu i visinu po mogućnosti u milimetrima. Ako imate staru kabinu za tuširanje i jednostavno je menjate, uzmite mere postojeće tuš kade da biste saznali šta vam je potrebno.

Neke uobičajene dimenzije tuš kabina uključuju 80cm*80cm, 90cm*90cm, 100 cm* 80cm, 120cm *80cm.
A standarni oblici su polukružna, kvadratna, asimetrična i kvadratna, petougaona.

tus kabina

Budžet
Kada kupujete bilo šta novo, ponekad se zanesete i počnete da gledate proizvode koje jednostavno ne možete da priuštite. Da biste izbegli takvu situaciju, odlučite koliko možete sebi priuštiti i držite se tog budžeta. Jasan budžet će vam uštedeti mnogo vremena i izbeći bilo kakvo odlaganje!
Ne samo da vas ovo drži više usredsređenim na kupovinu tuš kabine u vašem cenovnom rangu, već pomaže da se ukloni iskušenje da nepotrebno trošite. Sve kabine za tuširanje imaju istu funkciju, tako da nemojte da se osećate kao da nešto propuštate ako morate da smanjite budžet. Takođe, da ćete uz tuš kabinu morati da pogledate i kade ili profile za tuš kabine.

Dizajn
Razmislite o dizajnu koji želite. Na raspolaganju je mnogo različitih stilova i može biti teško izabrati samo jedan! Veličina vašeg kupatila i vaš trenutni dekor takođe će biti faktor koji ćete pratiti i po tome birati tuš kabinu koju ćete kupiti, kao i vaše lične preferencije. Razmislite o izgledu koji želite da kreirate. Želite čist i sofisticiran izgled? Ako je tako, providna staklena vrata će dodati pravu eleganciju u kupatilu. Ako želite više privatnosti, mat staklo je savršena opcija.
Vrata tuš kabine mogu biti klizna i vrta sa šarkama. Klizna vrata su odlična opcija za mala kupatila, ne otvaraju se prema spolja, tako da nećete morati da brinete o gubitku prostora.
Što se tiče boja tuš kabine mogu, pored standardnog providnog stakla, imati i staklo u boji, sivo bronzano mat ili transparent, sa mat intimnom zonom.
Stakla tuš kabina su uvek kaljena, a profili od inoksa ili aluminijuma. Ovo u potpunosti zavisi od vaših potreba i vašeg trenutnog uređenja kupatila.

O tuš kabinama možete porazgovarati sa našim stručnim timom, jer mi smo uvek na strani kupca.
Aqua Promet d.o.o.