Trendovi keramike za 2022. godinu

Ovo je bio najtopliji dizajn zidnih pločica u dnevnoj sobi u 2021, a u 2022 uplovljavamo u istom stilu.

2021. godine izgleda kao da smo u renesansi za zidne pločice. Pre nekoliko godina, opcije zidnih pločica su bile ograničene u poređenju sa onim što je dostupno danas. Ovi trendovi zidnih pločica postavljeni u 2021. biće preneti u 2022. godinu, dodajući otmenost stilizovanju vašeg doma.

Sa Novom godinom dolaze i novi trendovi, ali ne u meri u kojoj je to bio slučaj ranije jer ovo je vrhunac dizajniranja keramike kome je teško odoleti.

Zidne pločice sa dekorima

Jedan od najtoplijih savremenih trendova u zidnim pločicama koje ćete videti kako dominiraju na naslovnicama vrhunskih časopisa o enterijeru su zidne pločice sa dekorom za dnevnu sobu. Ove dekorativne zidne pločice dolaze u mnogim stilovima, uključujući retro, vintage, šik, marokanski, mozaik, zastakljene, neglazirane, rustikalne zidne pločice i još mnogo toga. Korišćenje dizajnerskih pločica sa dekorom za vašu dnevnu sobu može poboljšati vaš dekor i bez napora ga pomeriti iz sivog u fantastičan.

Ove pločice su često napravljene od keramike i dostupne su u savršeno ujednačenom mašinskom dizajnu. Dizajnerske zidne pločice za svoj dom možete pronaći u Aqua Prometu, asortiman je ogroman , a tu su najpoznatiji kako domaći tako i brendovi iz uvoza.

Pločice izgleda kamena i mermera

Granitne pločice mermernog dezena ili prirodnog kamena pružaju klasičnan izgled koji se najčešće koristi kao zidna pločica za dnevnu sobu. Koristeći ga, možete dati upečatljiv i luksuzan efekat unutrašnjosti zidova vašeg doma.

Mermerna pločica postoji od davnina i predstavlja elegantan dizajn zidnih pločica za dnevni boravak koji nikada neće izaći iz mode. Ako tražite trend zidnih pločica, koristite u 2021. koji će se zadržati za nas duže vreme.

Držite se bezvremenskih boja kao što su sive, bež i neutralne nijanse da biste povećali autentičnost svog životnog prostora.

Pločice sa dezenom drveta

Pločice sa dezenom drveta su bile jedan od ključnih trendova 2021. prilagođene dnevnim sobama, stvarajući lepotu prirodnog drveta i kombinujući je sa izdržljivošću porcelanskih ili keramičkih pločica. Boja keramičke pločice ne bledi, a završni sloj može biti glaziran ili mat, to je stvar vašeg ukusu i vaše praktičnosti. Dizajn zidnih pločica za dnevnu sobu jedan je od najmudrijih trendova, prilagođen tako da se dugoročno koristiti za dodavanje sofisticiranosti životnom prostoru.
Možda ćete biti u iskušenju da vidite jednu od njih u svom domu kako biste ga učinili prekrasnim. Slobodno pokušajte. Zabavite se sa ovim trendovima pločica i eksperimentišite kako biste pružili svež izgled svom životnom prostoru. Ovi trendovi pločica neće nestati vremenom, tako ga možete ići u tom pravcu bez ikakvih razmišljanja.

Godine 2021. videli smo nalet višestrukih trendova pločica koji su se pojavili a samo nekoliko ih je na samom vrhu. Napravite plan, razradite ideju, uz ogroman broj različitih dezena i dimenzija u Aqua Prometu imate pomoć edukovanog stručnog osoblja koje će pokušati da vam na najbolji način ukaže na kvalitet, a uz vaše ideje i naše znanje doćićemo do zajedničkog cilja.

Vaš Aqua Promet uvek misli na Vas.