Kupatilski nakit

Naš luksuzni pribor za kupatilo može učiniti da vaše kupatilo izgleda još glamuroznije i prijatnije za upotrebu. Evo nekoliko primera kako možete maksimalno iskoristiti svoje kupatilo. Na njemu, kroz kupatilski nakit, možete da utisnete svoju ličnost, a istovremeno i potpomognete praktičnost.

Osvetljenje
Osvetljenje kupatila je funkcionalna karakteristika koja se sada često koristi za uređenje kupatila. Osvetljenje je suštinski način stvaranja željene atmosfere i ambijenta. Postoji niz plafonskih svetiljki, svetla za ogledala u kupatilu i donjih led svetala. Svetlost više ne mora biti oštra, može biti meka i zaista otvoriti kupatilo.

Ogledala
Ogledala su takođe još jedan odličan dodatak svakom kupatilu.
U našem asortimanu imamo veliki izbor ogledala sa grejanjem, pozadinskim osvetljenjem, standardnim i osvetljenim ogledalima za kupatilo. Ogledala su više od funkcionalnog načina da proverite da li izgledate dobro. Mnoga ogledala su sada više nego samo element dizajna.

kupatilski nakit Jagodina
Okrugla ogledala su elegantni dodaci koji vaš prostor čine zanimljivijim i razigarnijim prostorom. Tu je i asortiman LED ogledala i ogledala sa pozadinskim osvetljenjem.
Ovo su potpuno moderna i uvećavajuća ogledala koja će vam omogućiti da vidite svaku poru.

ogledala i kupatilski nakit

Ogledala se mogu koristiti za intenziviranje svetlosti i na taj način pojačati prostranost kupatila.

Police
Police većini ljudi ne izgledaju kao uzbudljiv dodatak. One su tu da ispune funkciju, ali moderne police će sve vaše predmete učiniti luksuznijim, a istovremeno će izgledati glamurozno. Jednostavne, ali upečatljive ugaone staklene police dobro izgledaju u minimalističkim ili malim kupatilima. Dok su trostruke ugaone police odlične ako imate puno kozmetike za skladištenje. Nosači za staklene police su stilizovani, elegantni i jednostavni.

Galanterija

1.Držači toalet rolni su napravljeni od raznih materijala, od plastike, drveta, hroma ili nerđajućeg čelika. Izuzetno izdržljiv i moderan dodatak, kao i  jednostavan  način da dodate malo neobičnosti svom kupatilu.

2.Dozator sapuna je jedan od onih suptilnih završnih detalja i verovatno jedna od poslednjih stvari koje kupujete. Postoji niz šarenih, modernih, pojedinačnih i duo dozatora, pa čak i trio dozatora.

dozator sapuna kupatilo

3.Držači peškira su neophodni, ali takođe mogu poslužti kao neobičan detalj. Takozvani prsten za peškire je upečatljiv obruč kroz koji možete provući vaš peškir, ali postoje i razne čvrste i jednostavne šine i kuke. Osnovni, praktični, izdržljivi i sa puno stila, ovi luksuzni dodaci će obezbediti da vaše kupatilo ispunjava svaku svrhu. Pogledajte naš širok asortiman luksuznih kupatilskih elemenata kako biste dodali savršene dodatke svom kupatilu.

4.Kante za kupatilo su tako zgodan dodatak jer nikada nema potrebe da trčite u drugu prostoriju da biste odložili smeće. Možete ukloniti smeće omdah i zadržati svoje kupatilo bez nereda.

Otirači
Otirači za kupanje osiguravaju da ne pokvasite pod u kupatilu. Međutim, oni takođe mogu biti dekorativni dodatak kupatilskom nakitu koji se uklapa u stil koji negujete. Za one koji zaista vole da žive životom luksuza u svom kupatilu, jastuci za kupanje su odličan način da se opuste i puste da se njihove nevolje istope.

otiraci za kupatilo

Svaki detalj vašeg novog kupatila nalazi se u salonu Aqua Prometa, napravite prvi korak ka uređivanju, pomoćićemo vam da napravite najbolji izbor.